Quiz Night a Doktorandusz Önkormányzattal!

2017 első AEGEE-Pécs eseményére nem is kell tovább várni: február 7-én, kedd este nyolctól szeretettel várunk mindenkit a Trafikban! A hagyományos kvízestünket ezennel együtt rendezzük a PTE Doktorandusz Önkormányzattal.

A kvíz szokás szerint angol nyelvű, és akutális hírekre, általános műveltségre kérdez rá. Jelentkezni a következő e-mailen tudtok 2-6 fős csapatokkal: ptedok@pte.hu

Minden további részlet a Facebook eseményél elérhető: https://www.facebook.com/events/1645312395495708/

AEGEE-ESN Winetasting: Spring Edition in Palkonya

Az idén 12. évfordulóját ünneplő AEGEE-Pécs március 9-én, a hagyományokhoz híven megrendezi a tradicionális borkóstolót, melynek idén is a palkonyai Mokos Pincészet ad otthont. Az évek alatt több, mint ezer magyar és külföldi hallgató ismerhette meg a borfogyasztás kultúráját és annak tradícióját. Akik már részt vettek rajta tanúsítják, hogy ez az esemény nem hasonlítható össze egy szokványos borkóstolóval. Változatos nyelvi környezetbe, hazai és külföldi diákok együtt vigadnak és a koccintások alkalmával számos nyelven hangzik el, hogy egészségedre. A kiváló magyar borok kóstolása közben megismerkedhetsz készítésükkel, történelmükkel és más nemzetek kultúrájával.

Continue reading

Mikulás Ünnepség

Egyesületünk Mikulás Ünnepséget szervez decembert 5-én (szerdán) a PTE hallgatói részére. A szemeszterzáró összejövetelen sok meglepetéssel szeretnénk felhívni magunka és tevékenységünkre a figyelmet, hogy tovább gyarapítsuk azon tagjaink számát, akik aktívan szeretnék tölteni egyetemi éveiket és szeretnének kapcsolatokat építeni és szakmai képességeiket fejleszteni itthon és külföldön egyaránt.

 

Continue reading