Quiz Night a Doktorandusz Önkormányzattal!

2017 első AEGEE-Pécs eseményére nem is kell tovább várni: február 7-én, kedd este nyolctól szeretettel várunk mindenkit a Trafikban! A hagyományos kvízestünket ezennel együtt rendezzük a PTE Doktorandusz Önkormányzattal.

A kvíz szokás szerint angol nyelvű, és akutális hírekre, általános műveltségre kérdez rá. Jelentkezni a következő e-mailen tudtok 2-6 fős csapatokkal: ptedok@pte.hu

Minden további részlet a Facebook eseményél elérhető: https://www.facebook.com/events/1645312395495708/

AEGEE-ESN Winetasting: Spring Edition in Palkonya

Az idén 12. évfordulóját ünneplő AEGEE-Pécs március 9-én, a hagyományokhoz híven megrendezi a tradicionális borkóstolót, melynek idén is a palkonyai Mokos Pincészet ad otthont. Az évek alatt több, mint ezer magyar és külföldi hallgató ismerhette meg a borfogyasztás kultúráját és annak tradícióját. Akik már részt vettek rajta tanúsítják, hogy ez az esemény nem hasonlítható össze egy szokványos borkóstolóval. Változatos nyelvi környezetbe, hazai és külföldi diákok együtt vigadnak és a koccintások alkalmával számos nyelven hangzik el, hogy egészségedre. A kiváló magyar borok kóstolása közben megismerkedhetsz készítésükkel, történelmükkel és más nemzetek kultúrájával.

Continue reading

Megjelent a 2013-as Summer University Booklet!

Örömmel jelentjük, hogy az idei nyáriegyetemeket felsoroló és részletező lista elérhető az AEGEE projekt oldalán!
Azoknak, akik nem tudnák miről is van szó, azoknak érdemes elolvasni a következő oldalt.
All about the Summer Universities

Elöljáróban csak annyi, hogy AEGEE partnerszervezetei minden nyáron egyedül, vagy csapatosan többhetes nyári eseményeket rendeznek, melyre minden kalandvágyó, nyitott látásmódú és szívű fiatalokat várnak Európa minden részéből. A rendezvények tematikusak, így mindenki megtalálja az érdeklődési körének leginkább megfelelő programsorozatot, legyen szó nyelvtanulásról, kultúráról, sportról, szakmáról, környezetről vagy történelemről és építészetről.

Continue reading